CUSTOM-MADE KLEDING

Zoals bij elk bedrijf heeft ook B&M textiles & promotions zijn specialiteit, namelijk het speciaal ontwerpen en vervaardigen van custom-made kleding. Wij kunnen elk kledingstuk maken in elke gewenst kleur, model, maat etc. Indien gewenst met een mooie print, borduring alsook met bedrukte knoopjes, zippullers, hangtags, eigen labels etc. etc. Zelfs de manier van verpakken kunnen wij naar uw wens verzorgen.

Of het nu gaat om T-shirts, poloshirts, sweaters, caps, handdoeken, werkkleding, softshell jassen etc. wij kunnen het voor u maken volledig naar uw wensen.

Mail ons uw wensen; het artikel, de omschrijving ervan en het gewenste aantal en u ontvangt op zeer korte termijn een scherpe offerte. Wenst u liever een persoonlijk gesprek, dat kan, neem dan even contact met ons op. Indien u in de mogelijkheid bent om naar onze showroom te komen, kunnen wij u honderden voorbeelden laten zien van producten die wij speciaal gemaakt hebben. U zult hier ongetwijfeld veel ideëen op doen!

Het hele traject duurt voor een productie uit voorraad ca. 7 weken en vanuit het verre oosten ca. 14 weken. We kunnen dit nog bespoedigen door de goederen in te vliegen. de werkwijze is als volgt;

Gesprek over de kleding
Ontwerp product(en)
Prijsofferte na goedkeuring ontwerp
Orderbevestiging ondertekenen
Goedkeuringsmodellen
Productie na goedkeuring
Levering
Voor goederen uit voorraad geleverd geldt incl. bedrukking(en) en of borduring(en) een levertijd van ca. 2 weken.Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte omtrent alle activiteiten van B&M textiles & promotions.