ERVARING EN KENNIS

B&M textiles & promotions is opgericht in 1999 en levert sindsdien aan zeer vele relaties door heel europa een breed gamma aan producten met textiel als specialisme.

Wij leveren:

- Promotietextiel, kledinglijnen & werkkleding uit voorraad & custom-made

- Relatiegeschenken en merchandising uit voorraad & custom-made

Door onze kennis van textiel kunnen wij u perfect adviseren in de beste kledingstukken die u kunt gebruiken in uw organisatie, de kwaliteit, de samenstelling ervan alsook de beste manier van decoreren (zoals prints en/of borduringen) wat mogelijk is op uw kleding, altijd in gedachte houdende de geldende belastingwetgeving die u in acht moet nemen om uw kleding daadwerkelijk in te boeken als 'bedrijfs- of promotiekleding'.

Wij hechtten grote waarde aan een 'lange termijn denkwijze', een sterke relatie opbouwen met onze klanten door o.a. een hoge service te bieden, goede kwaliteit te leveren en snel te reageren op hun (aan)vragen en wensen.

Mocht u vragen hebben met betrekking tot relatiegescheken en/of (bedrijfs) kleding, neem dan contact met ons op en wij zullen u graag vrijblijvend adviseren!Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte omtrent alle activiteiten van B&M textiles & promotions.